-1 vînătă -1 mozarela - 2 roșii Vânătă se spală se taie feliuțe doar pe jumătate. Mozarella si roșiile se taie feli și se bagă între feliile de vinete. Se stropește cu ulei, se sărează, se pipărează, se presară usturoi pisat (sau praf) si se dă la cuptor.
pune vinata pe mijlocul burnerului de la aragaz - sa se arda - apoi in chiuveta sa se scurga - curata carbonul - arsura - in brief - si din restu fa ce vrei - vei avea un gust super - SE NUMESTE -- CAVIAR DE ROUMANIE - dar e inventat de unguri .care il foloseau pe GHE DOJA drept suport la vinete - merg si innabusite ..
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
pune vinata pe mijlocul burnerului de la aragaz - sa se arda - apoi in chiuveta sa se scurga - curata carbonul - arsura - in brief - si din restu fa ce vrei - vei avea un gust super - SE NUMESTE -- CAVIAR DE ROUMANIE - dar e inventat de unguri .care il foloseau pe GHE DOJA drept suport la vinete - merg si innabusite ..