Blat -am făcut in blat din 4 ouă iar la sfârșit am adăugat 2 linguri de decor din zahăr colorat . Crema -500 gr brânză de vaci -500 gr fiscă bătută -100 gr zahăr -câteva picături colorant alimentar roșu Se bate frișca intr-un bol , iar in alt bol amestecam cu un tel brânza de vaci și zahărul până mu se mai simte zahărul. Punem pe rând frișca în brânza de vaci și amestecăm adăugăm câteva picături de culoare roșie. Eu am tăiat tortul in două și am pus și la mijloc puțină cremă . Am însiropat blatul. Cu restul de cremă ornam tortul iar deasupra punem decor de zahăr colorat.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Arata delicios!❤❤❤
Astăzi ❤️❤️❤️
La multi ani frumosi!
PS. I-ai dat pupiceii, da?