Un blat. L-am tăiat în 2. Crema: -250 gr mascarpone se freacă bine cu -50 gr zahăr -250 gr piersici făcute piure
-250 gr frișca se bat cu un praf întăritor și o vanilie. Frișca se pune pe rând in cremă și se amestecă ușor. Se pune pe blatul însiropat. Deasupra am mai bătut 250 gr frișcă și am ornat.
29.07.2020
29.07.2020
Img.2023.02.05
Img.2023.02.05
Img.2023.02.05
Img.2023.02.05
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: yasmin24
Mesaj:
yasmin24
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.