Blat Unul pe care-l facem repede. Eu l-am tăiat in două, l-am însiropat și l-am uns cu gem. Crema de brânză -500 gr brânza de vaci -2-3 linguri zahăr ( miere) -250 gr frișcă bătută cu întăritor -1 doză compot de piersici ( sau alte fructe) Compotul îl strecurăm și tăiem fructele cubulețe. Amestecăm brânza cu zahăr până se topește zahărul, apoi ușor adăugăm frișca și la urmă fructele. Ornăm tortul și îl dăm pt 1-2 ore la frigider. Eu folosesc același gem ca și fructele ( piersici compot și gem), dar se pot combina cum dorim! Putem să folosim și fructe naturale, mai puțin mere, struguri, agriș, rabarbură ...
blenderele us - cele originale sunt celebre prin fiabilitatea lor - un blender din anii 50 se vinde mult mai scump decit unul din zilele noastre - precum vezi la tv americanii sunt convinsi ca relatiile cu alte tari nu ii avantajeaza ..au la ei tot ce le trebuie .. de exemplu - un hamburgher - real - din carnea care trebuie - ( o piroala ) costa 150 $ us . BUCATA ..
cind lucram in CALGARY - aveam protocol - odata am mincat steck de california - este o bucata de carne semicruda - servita pe frunza de laptuca - cu felii de grep fruit .
pofta mare .
am un prieten gurmand care sustine ca in ROMANIA se traieste de mii de ori mai bine ca un can us - daca ai fermuta ta . la noi nimic nu mai are nici un gust ..toate sunt castraveti ...
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
1 e mare și greu!
2 e ok, dar folosesc doar râsnița pt măcinat nuci verzi
3 merge, nu a fost scump, dar....
un blender din anii 50 se vinde mult mai scump decit unul din zilele noastre -
precum vezi la tv americanii sunt convinsi ca relatiile cu alte tari nu ii avantajeaza ..au la ei tot ce le trebuie ..
de exemplu - un hamburgher - real - din carnea care trebuie - ( o piroala ) costa 150 $ us . BUCATA ..
cind lucram in CALGARY - aveam protocol - odata am mincat steck de california - este o bucata de carne semicruda - servita pe frunza de laptuca - cu felii de grep fruit .
pofta mare .
am un prieten gurmand care sustine ca in ROMANIA se traieste de mii de ori mai bine ca un can us - daca ai fermuta ta . la noi nimic nu mai are nici un gust ..toate sunt castraveti ...