Blat: Se face un blat din 3- 4 ouă sau vezi rețeta la Tort cu piersici & Maracuja Budinca : 2 budinci de vanilie 750 ml de suc de mere 3-4 mere se curăță si se dau pe răzuitoare Se pune sucul la fiert împreună cu merele și 3 linguri de zahăr, se lasă să fiarbă până ce merele se înmoaie.Budinca se dizolvă cu suc de mere și se pune peste mere , se fierbe 2 minute amestecând încontinuu . Se adaugă peste blat și se întinde uniform. Deasupra se bate frișcă . Se poate orna cu ciocolată răzuită, POFTA BUNA !!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.