Blat: -5 ouă După ce se răcește îl tăiem în 2 pe orizontală. Crema: -500 gr brănză de vaci -500 gr frișca bătută -2 pliculețe întăritor -100 gr zahăr -2-3 linguri lapte Brânza se amesteca cu laptele și zahărul pana acesta se topește. Frișca se bate cu intaritorul și se Adaugă rând pe rând in crema de brânza. Am pus câteva picături de colorant alimentar albastru , iar din frișca am păstrat 2 linguri alb pt ornat. Am pus pe partea de jos 3 linguri de cremă și am uns, am pus partea de sus și am ornat tortul cu crema albastră. Din frișcă am făcut ‘bulgări de zăpadă’ și deasupra am pus cristale de zahăr. Poftă bună !!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.