Carne de vițel o spălăm (o lăsăm în apă peste noapte) și o dam prin făină. Apoi o prăjim pe toate părțile (își va lăsa apă) și o lăsăm să fiarbă la foc mic. -ceapă -usturoi -morcovi -pătrunjel le-am călit și le-am pus peste carne împreună cu 100 ml vin roșu și am dat la fiert la foc mic.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.