-500 gr sparanghel -750 ml supă falsă de legume (eu fac cu vegeta) -50 gr unt -1 linguriță zahar -1/2 lămâie
-200 ml smântână -200 gr crema de brânză (am pus poza) - Muskatnuss =nucșoară (cât luăm cu 2 degete) -piper cayenne (cât luăm cu 2 degete) - 50 gr verdețuri (Kerbel, Lauch, pătrunjel) - moldamin (amidon) pt legat sosuri - sare, piper
1. Se curăță sparanghelul și se taie părțile de jos (cam 1-2 cm). 2. Se face Supa falsă și se adaugă untul, lămâiea, zahărul și se pune la fiert. 3. Se adaugă sparanghelul și se lasă să fiarbă până se înmoaie. Jumătate din cantitatea de sparanghel se va scoate afară și se taie în bucăți mai mici.(eu am fiert toată cantitatea de sparanghel și nu am tăiat cubulețe ci am mixat totul) 4. Restul se mai fierbe până se înmoaie, apoi se mixează cu Blender-ul. 5. Supa se pune la foc și se adaugă smântâna. 6. Se adaugă crema de brânză și moldamin pt a lega supă. 7. Se pune sarea, piperul, Muskat și piper de cayenne. Se toacă verdețurile mărunt și se pun în supă. 8. Se adaugă bucățile de sparanghel pe care le-am tăiat și se ornează cu frunze de Kerbel sau pătrunjel.
Eu am luat mai mult sparanghel și am făcut și sparanghel în foi de plăcintă :)
No hai că am corectat :) Moldamin= amidon Muskatnuss =nucșoară Ai mei se topesc după supă asta, cred că și din cauza că nu o fac decât în sezonul din aprilie și până la Sf. Ioan (24.06) Îți scriu privat ce minus are :))
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Moldamin= amidon
Muskatnuss =nucșoară
Ai mei se topesc după supă asta, cred că și din cauza că nu o fac decât în sezonul din aprilie și până la Sf. Ioan (24.06)
Îți scriu privat ce minus are :))