-1 foaie de plăcintă -1 pachet de șuncă -1 sos hollandesie (am stors puțină lămâie în el) -12 buc șparanghel -sare, zahăr, lămâie Am fiert șparanghel pt supă (vedeți rețeta). Am întins foaie de plăcintă. Am uns cu sos hollandesie, am pus șuncă, șparanghel și am rulat. Am dat la cuptorul încins la 180°C pt 15 minute (sau până se rumenește) POFTĂ BUNĂ!!!
Mi-am amintit, am mancat si eu! Nu facute de mine, foarte gustoase si cu acelasi sos pe care l-ai folosit si tu. Diferenta a fost ca sosul s-a servit langa. Arata grozav ale tale, pofta mare!❤
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Arata grozav ale tale, pofta mare!❤
Știu ca ma aștepți ❤️