-1 ceapă tăiată mărunt -500 gr carne tocată( eu iau porc și vită) -1 lingură ulei -sare, piper. Călim ceapa in ulei, apoi adăugăm carnea, sarea și piperul. Acoperim cu apă și lăsăm să fiarbă. La sfârșit adăugăm un plic ‘sos pt spaghete bologneze’ și mai dăm 5 min în clocot. Fierbem o punga de spaghete așa cum scrie pe plic. Putem amesteca sosul cu spaghetele sau le servim separat.Dessupra se presară brânză răzuită( cașcaval sau altceva) . Poftă bună!
Si eu fac dar, eu nu iau plic de sos ci mai adaug peste carne putin usturoi, condimente si bulion si asa le fierb , la servire isi adauga fiecare ketchup si cascaval sau parmezan razalit fiecare dupa preferinte :)
La mine a trebuit să fie repede gata! Data viitoare fac ca și tine, dar adaug și frunze de pătrunjel ;) Dacă ai busuioc încearcă să pui, îi dă o aromă specifica Mediterană ;) eu pun și în salate ! Pupici
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.