Socată -10 flori mari de soc -4 lămâie (dacă sunt mari doar 3) -500 gr zahăr -5 litri apă -2 linguri zahăr pt caramel
1l apă cu zahar se pune la fiert până se topește zahărul. 2 linguri zahăr se caramelizează. Punem peste apa fierbinte. 2 lămâi le feliem și 2 le curățăm și tăiem cubulețe. Le pun în vas mare cu apă, flori de soc și caramelul. Se amesteca zile de 3-4 ori/zi și se lasă la macerat 2 zile. Se păstrează la rece în stice.
chestia asta cu alcool - duce la SAMBUCA - romana sau ramazoto -- sau la acel celebru si vesnic rivnit ARAC .---- he he he -- taci ca areaparut - pe piata ...te sfatuiesc - am un master degree in bartending - si stiu de el de la profu ...un barman celebru ..
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.