-castraveții se curăță de coajă și sâmburi și se taie mărunt. -se face maioneză. -200 gr smântână in care se stoarce o jumătate de lămâie, sare, mărar tocat, 1 ceapă mică cubulețe și 2 căței de usturoi Se adaugă maioneza în smântână, se amesteca și se pun castraveții.
NORMAL castravetele se consuma direct de pe lujer ..la momentul recoltarii ..isi pierde parfumul in fiecare minut . poti avea o tufa in balcon ..nu crezi cit poti recolta din ea
se racesc cu vodca de la congelator . bagi castravetele in ea - apoi il consumi - crud .
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
poti avea o tufa in balcon ..nu crezi cit poti recolta din ea
se racesc cu vodca de la congelator .
bagi castravetele in ea - apoi il consumi - crud .
CASTRAVETII NU SE CURATA - cind sunt buni si fragezi
la mare nevoie se curata o fisie da alta nu ..apoi se taie felii si se servesc cu apa si otet ..sare dupa gust -- si marar de fitze ..