-250 gr bulgur se fierbe cu -500 ml supă falsă (cu vegeta), apoi se lasă la răcit. Între timp se pregătește -1 ceapă tăiată mărunt -2-3 căței de usturoi -se taie rondele puțin praz sau ceapă verde -350 gr năut (o doză mare) se spala și se scurge -1 ardei gras rosu tăiat mărunt -frunze de pătrunjel -sare și piper. După ce s-a răcit amestecăm toate ingredientele și le codimentăm după gust. Eu am pus și puțin ardei iute pisat. Spor la treaba! Se poate servi cu piftele, pui la grătar... Poftă bună!
Eu am cumpărat gata fiert de la Lidl. Ar fi bine să îl înmoi ca să nu te chinui cu fiertul :) Eu am băgat și o jumătate de castravete și o roșie. Dar nu trebuie decât dacă vrei :)
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.