Blat -165 gr unt topit -165 gr zahăr -1 vanilie -3 ouă -150 gr iaurt natural -265 gr făină -1/2 praf de copt -300 gr rabarbură
Untul se freacă spumă cu zahărul, se Adaugă pe rând ouăle, apoi iaurtul. Se amestecă făina și praful de copt și se Adaugă în compoziție. Adăugăm 3/4 rabarbură ( curățată și tăiată la 1 cm) . Deasupra punem restul de rabarbură și dăm la cuptorul preâncălzit (180*C) pt 50-60 minute. Se servește presărat cu zahăr pudră !
Poftă bună!!!
-
23.05.2019
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: yasmin24
Mesaj:
yasmin24
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.