-300 gr unt -600 gr făină -sare -1 plic praf de copt -270 gr zahăr -3 plicuri vanilie -coaja de la o lămâie -1 ou -50 gr migdale măcinate -2,5 kg de piersici (sau 2 doze a 850gr)
1.Topim untul. Amestecăm făina, sarea, praful de copt, zahărul, vanilia și coaja de lămâie. Adăugăm oul și untul și le frământăm. Jumătate din aluat o punem în tavă, iar cealaltă jumătate o amestecăm cu migdale. 2.Încălzim cuptorul la 200°C Piersicile le opăresc și le decojesc. Le tăiem în două, scoatem sâmburele apoi le tăiem felii. (piersicile din doză le scurgem și le tăiem feli). 3.Tava cu aluatul o dăm la cuptor pentru 10 minute. O scoatem din cuptor și punem piersicile și aluatul cu migdale. Dăm la cuptor pentru 30-35 minute. Lăsăm să se răcească și tăiem prăjitura. O putem servi simpla sau cu frișcă.
Poftă bună!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: yasmin24
Mesaj:
yasmin24
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.