O coc în tava (pe hârtie de copt) de la aragaz. Mere cât vrem (un kg sau mai mult!) Curățăm mere și le răzium. Le amestecăm cu zahăr și le punem deoparte până facem aluatul. Înainte de a le pune pe prăjitură le stoarcem și punem o vanilie și scorțișoară.
Se fac 2 foi. - 2 ouă se freacă cu - 9 linguri de zahăr și - 10 linguri de ulei de mâncare. - 1 linguriță praf de copt - 1 linguriță bicarbonat se sting în - 9 linguri de lapte. - făină cât cuprinde. Se face un aluat nu prea moale, dar nici prea vârtos. Asemenea ca la Coca pt tăieței. Aluatul se împarte în 2. Întindem o foaie pe care o punem în tavă și presărăm gris. Apoi adăugăm merele punem gris peste ele. Apoi a doua foaie. O apăsăm bine și înțepăm cu furculița. Dăm la cuptor cu focul mediu. Deasupra punem zahăr pudră.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.