Ingrediente pt 12 bucăți -125 gr unt moale -175 gr zahăr -2 pliculețe zahăr vanilat -3 ouă -150 gr făină -50 gr întăritor -75 gr ‘lacrimi’ de ciocolată -1/2 plic praf de copt -2 linguri de rom ( eu nu am pus) -5 linguri de lapte -250 gr afine -250 gr mascarpone -500 gr brânza de vaci -1sau2 linguri de zeamă de lămâie -1 plic ‘Tortenguss ‘fix’’ cu zahăr pt 250 gr de lichid -sare cât luăm cu 2 degete
A-Untul, 100 gr zahăr și sarea se freacă spumă cu mixer-ul. Adăugăm ouăle rând pe rând amestecând încontinuu. Se pun: făina, intaritorul , ciocolata și praful de copt.Spoi romul și laptele. B-Aluatul se toarnă intr-o tavă unsă și tapetată cu făină.Se coace in cuptorul preîncălzit la 200*C. După ce e copt, scoatem blatul din formă și-l lăsam la răcit pe in grătar de prăjitură 2 ore. C-Curățăm afinele. Amestecăm mascarpone cu brânza de vaci ,75 gr zahăr, un plic de vanilie și zeama de lămâie. Crema se întinde peste blat, spoi ss pun afinele. D-Tortengus se pune intr-o oală, peste se toarnă 250 ml de apă fiartă și se amestecă 1/2 minute. Se toarnă peste tort și se pune în frigider pt 1 oră.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
deci se pune in blender ce nu pori crede - si se face pasta .este o scula nelipsita din bucatarie - cu el poti face pasta - cream - sau suflee...
e imposibil sa nu fi intrat si la voi .sau sa fie scump .
te sfatuiesc sa cumperi GENERAL ELECTRIC ..