*Aluat* - 3 ouă -210 ml lapte -210 ml ulei -1 plic praf de copt -220 gr zahăr -450 gr făină
*Crema de brânză* - 350 gr brânză de vaci - 1 ou Zahăr praf după gust.. Amestecăm brânza cu oul și punem zahăr dacă e nevoie.
Cireșe ( pot fi și alte fructe, am pus afine!)
Amestecăm ouăle cu zaharul, apoi pe rând punem lapte, ulei, făina și praful de copt. Întindem aluatul într-o tavă pe care în prealabil punem hârtie de copt. Peste aluat punem cireșele pe rânduri și apoi crema de brânză între cireșe.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.