-piept de rață -sare, piper Pieptul de rață se spală și pielea se crestează. Într-o tigaie punem un deget de apă și punem pieptul cu pielea în jos (poze). Apa se evaporă și pieptul va lăsa destulă grăsime pt a se prăjit. Când este auriu îl întoarcem pe cealaltă parte până se schimba culoarea. Luăm din tigaie și îl punem în forma de aragaz cu folie de aluminiu. Putem pune din grăsime peste carne și dăm la cuptor să nu se răcească (30 minute la 160°C). Am făcut un sos din portocale, clementine și smântână. Am lăsat puțină grăsime în tigaie am pus 100 ml suc de portocale și feliile de la 3 clementine. Am adăugat smântână (pt gătit/la cald) și am dat un clocot. Am fiert găluște și varza de Bruxelles. Varza roșie e din borcan și doar am încălzit-o. Pofta bună?!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.