-piept de pui -3 lingurițe miere de albine -1 lingură sos de soia -1 lingură oțet de mere (vin) -3 căței de usturoi -sare, piper -făină și unt (ulei pt prăjit)
1. Se spală și se usucă pieptul de pui. Se crestează și se dă prin făină. 2. Într-o tigaie punem untul la topit și adăugăm puiul. Prăjim pe ambele părți și apoi condimentăm după gust. 3. Adăugăm usturoiul tăiat mărunt, mierea, sosul de soia și oțetul. 4. Lăsam la foc mic până se leagă sosul. Servim cu salată și cu franzela (Baguette)
Mulțumim frumos! Să ști că merge repede cam 30 minute :) până faci salata e gata și puiul! O să pun rețeta de salată :))) că "e" mai multe amestecate :)
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Să ști că merge repede cam 30 minute :) până faci salata e gata și puiul! O să pun rețeta de salată :))) că "e" mai multe amestecate :)