-piept de pui -sare, piper, curry -ulei -200 ml smântâna (pt gătit) -1 doză ananas Pieptul de pui se spală și taie fâși. Se prăjește in puțin ulei, cu sare și piper, apoi se acoperă cu apă și se fierbe. Ceapa, usturoiul si ardeiul se taie cubulețe și se adaugă la piept după ce acesta este fiert. Se mai prăjesc puțin, se adaugă smântâna, se dă un clocot și apoi adăugăm puțin curry și o doză de ananas. După gust putem să adăugăm și compotul de ananas. Se servește cu orez sălbatic sau piure de cartofi și salată. Poftă bună!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.