De la Hanny Jäger -gogonele -varză -ceapă -ardei -castraveți. Se taie, se sărează și se lasă de seara până dimineața. Apa se face din -1 l oțet -2 l apă -sard -piper -foi de dafin -hrean -zahăr. Se pune la foc și când fierb se bagă murătura și se lasă până își schimbă culoarea. În borcan băgăm murătura, iar în apă se pune conservant(einmalhilfe) se amestecă bine și se adaugă fierbinte peste murătură. Se închid borcanele și se pun la duns între perne! Poftă bună!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: yasmin24
Mesaj:
yasmin24
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.