1.Umplem o oală cu 2 litri de apă. Spălăm gutuile și le decojim. Punem cojile direct în oala cu apă. Tăiem gutuile feli (pt compot așa trebuie) și cotoarele le adăugăm lângă coji. Din gutui facem compot sau marmelada. 2.Punem oala la fiert la foc mediu (cam 40min) până se înmoaie toate bucățile sau intră furculița. Pasam sau nu?! 3.Strecurăm amestecul într-un alt vas, adăugăm zahăr și punem zeama la foc pt 10 minute sau până se îngroașă și se închide la culoare. 4.După ce e gata se bagă în borcane și se pune capacul. Se pune cu capul în jos și se lasă la răcit între perini. Poftă bună!
Ai dreptate Maria! Nu promit nimic deocamdata pentru ca de maine avem mesteri la treaba pentru doua saptamani, insa dupa ce ne eliberam o sa stau dupa fusta mamei sa facem bunatati. ❤❤ Multumesc din inima! ❤❤
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Când nu mai are cine să-ți ajute o să fie mai greu!