-2 foi proaspete de plăcintă -150 gr cremă de brânza natur -150 gr cremă de brânză cu verdețuri -150 gr șuncă -130 gr cașcaval răzuit Mod de preparare: Se amestecă ambele creme de brânză, se Adaugă șunca se sărează și piperează după gust apoi se adaugă cașcavalul. Se unge foaia de plăcinta cu jumătate din cremă, se rulează și se taie feli de 1,5 cm ( Lățimea unui deget) . Se pun pe tava cu hârtie de copt și se dau la cuptorul preîncălzit pt 20-25 min (200*C) Poftă bună!
Foaia de cremeș
Crema
Melcișori
Poftă bună!
Poftă bună !!!
Crema
Se rulează
30.12.2019
Img.2021.12.30
Img.2021.12.30
Img.2021.12.30
Img.2021.12.30
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: yasmin24
Mesaj:
yasmin24
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.