-4 kg de căpșuni -2 kg zahăr gelifiant Am curățat și spălat căpșunile apoi o parte din ele le-am zdrobit cu telul de pireu, iar restul le-am tăiat bucăți mai mari ca să rămână și ceva pt mine :) Am pus zahărul peste căpșuni și am lăsat să stea de seara până dimineața. Apoi am fiert totul pt 4 minute (de când începe să dea în clocot!). Am pus in borcane și pt 5 minute cu fundul în sus!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.