Se dau prin mașina de carne. - gogoșari - ardei roșu - ardei iute -1 litru oțet -1 kg zahăr Ardeiul iute se lasă deoparte. Oțetul și zahărul se fierb să se lege un sirop. În sirop se adaugă ardeiul și gogoșari se fierb și la sfârșit adăugăm ardeiul iute. Se pune puțină sare. Se lasă la răcit între perini. Se poate mânca cu brânză, șuncă sau ca adaus în ciorbe. Poftă bună!
esti araboaica ? la origine ...cool ce stii de vechiul vostru arac - ( un fel de uzo tipic arab - seamana cu sambuca italiana - sambuca este floare de soc ..incearca sosul ..ca vei lesina .. pofta mare ..
Să știi că nici eu nu m-am "omorât" cu băgat la borcane, dar a venit și vremea mea! Nu le știu pe toate, dar experimentez :))) și am niște cobai care încearcă tot :)
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
iata o reteta de zile mari - se piseaza hrean - sau se cumpara deja praf de la magazine chinezesti - si se amesteca cu miere de albini ...
de aici vezi si tu ce faci cu ea
ce stii de vechiul vostru arac - ( un fel de uzo tipic arab - seamana cu sambuca italiana - sambuca este floare de soc ..incearca sosul ..ca vei lesina ..
pofta mare ..
Pana acum am avut noroc cu o "prietena mostenita" care face o dulceata grozava, dar pana la urma tot trebuie sa invat si eu!