-1 dovlecel Zucchini
-500 gr carne tocată
-1 pachet de slăninuța (vezi poza!)
-cașcaval răzuit
-1 ceapă
-1-2 căței usturoi
-sare, piper, verdețuri
Am curățat ceapa și usturoiul, le-am tăiat mărunt și le-am pus într-o lingură de ulei la prăjit. Am adăugat carnea tocată, slăninuța, verdețurile și am făcut un sos de Bolognese.(fără Dressing din comerț!)
Apoi am spăl dovlecelul și l-am tăiat în
2.Cu o lingură am scos miezul lăsând jur împrejur o margine de un cm. Apoi am umplut dovlecelul cu carnea, l-am pus în tava de la cuptor pe hârtie de copt și am presărat cu cașcaval răzuit. Am dat la cuptorul preîncălzit până s-a rumenit brânză.
Parte ce am scos-o din dovlecel am tăiat-o mărunt, am curățat 2 morcovi și un pătrunjel și i-am dat pe răzuitoare. În uleiul în care am prăjit carnea am prăjit puțin legumele, am pus puțină apă și le-am lăsat sa se înmoaie puțin. Am adăugat restul de carne (că nu a intrat toată in dovlecel și am servit cu spaghete.
Poftă bună!