-dovlecel -ciuperci -1 ceapă, usturoi, verdețuri (pătrunjel, majoran...) sare, piper -crema de brânză (Philadelphia sau alta mai ieftină) -brânză răzuită (Gouda sau alta) Cum se pregătește Prima dată spălăm dovleceii și îi tăiem pe lungime. Scoatem miezul. Miezul îl tăiem mărunt. La fel de mărunt tăiem ceapă, usturoi și ciuperci. Pe aceste ingrediente le amestecăm cu cremă de brânză și sărăm și piperăm după gust. Umplem dovleceii și întindem bine umplutura. Deasupra răzuim brânză (eu am avut brânză de spaghete). I-am pus în forma de la aragaz pe o foaie de hârtie de copt. Am dat la cuptorul preincalzit la 200°C pt 25 minute.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Ce crezi? Am facut si eu azi chiftelute in care am pus dovlecel plus ciorba de... ;)
Ciorba "De verișoare" :)))
Să aveți poftă!
Acum poți sa mai încerci o dată că ar trebui să înțelegi ❤️^_^