- 325 gr. Făină - 2 TL praf de copt - 1 TL natron (bicarbonat de sodiu) - sare cât luăm cu 2 degete Se cern și se amestecă. - 120 gr zahăr - 1 plic vanilie - 2 ouă -125 gr unt -125 gr Buttermilch (iaurt dacă nu găsim) - 250 gr afine Mai avem nevoie de: Hârtie pt muffins și un tel. Pt cei care nu au forma specială in care se coc muffins(brioșe) se pot pune 2 forme de hârtie una in alta și se coc pe tava de la aragaz (cuptor) Afinele se spală și se lasă la scurs pe o sită. Cuptorul se preîncălzeste la 190*C. Untul se pune la topit pe foc. Când este topit se trage deoparte și se adaugă zahărul si vanilia.Apoi se adaugă buttermilch (iaurtul) și ouăle. Pe rând adăugăm și făina. Nu amestecăm prea mult, doar atât până ce se încorporează făina in unt. La final adăugăm afinele, amestecând ușor cu o lingură. Umplem formele cam 2/3 și dăm la cuptor pt 20 de minute. Facem testul cu scobitoarea ;) Lăsam să se răcească puțin și presaram zahăr pudră. PS: TL= Teelöffel ( lingurița de ceai, aia mică de tot) Poftă bună!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.