-un pachet de ciuperci -100 gr smântâna -1 ceapă mică -2-3 căței de usturoi -verdețuri ( pătrunjel, schnittlauch, cimbrișor ) -sare și piper după gust -brânză parmezan
Am curățat ciupercile. piciorul ciupercii (am tăiat 5 mm. din partea de jos), ceapa și usturoiul le-am tăiat mărunt, le-am Sărat și piperat după gust și le-am amestecat cu smântâna. Am adăugat verdețurile și am pus deasupra brânză parmezan. Am dat la cuptorul preâncălzit pt 15-20 minute. Poftă bună!
O sa incerc si reteta ta e mai light , eu fac un sos alb din faina si lapte ca la lasagna il iau de pe foc si adaug sunca presata taiata maruntel , cascaval razalit si un galbenus de ou , la amestec bine si cu compozitia asta umplu ciupercutele si le bag la cuptor pana cand se rumenesc putin !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.