Sau Zamă aită Aripi sau piept de pui Pătrunjel (rădăcini și frunze) Ceapă Morcovi Țelină Orez 2 gălbenușuri Sare de lămâie sau o jumătate de lămâie Puiul se pune la fiert cu apă și sare.Legumele le tăiem mărunt ( le putem da pe răzătoare ) Și le adăugăm la fiert împreuna cu carnea. Orezul îl spălăm bine și-l lăsam la înmuiat îl adăugăm în ciorbă.La sfârșit adăugăm lămâia și dregem cu gălbenușuri și smântână . Se servește cu ardei iute și smântâna cu mămăliga . Poftă bună!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.