-1 borcan de compot de Vișine (360 gr) -3 linguri zahăr -Scorțișoara ( cât iei cu 2 degete) -1 lingură de întăritor -1 băț de vanilie -350 gr iaurt natural (soia sau altul) -12 pișcoturi -100 gr ciocolată răzuită -frunze de mentă pt decor. 1) Scurgem vișinele și păstram compotul.Compotul se fierbe împreuna cu zahărul.Amestecăm intaritorul cu o lingură de apă și îl adăugăm în compot.Lăsăm să fiarbă până se îngroasă.Adăugăm vișinele și lăsăm la răcit. 2) Amestecăm iaurtul cu vanilia.Măruntim piscoturile. 3) Le punem în straturi în pahare. Deasupra presăram ciocolată și ornăm cu frunze de mentă. O porție are: -335 kcal/1410 KJ 51 gr Kcal. 7 gr EW 10 gr fet Poftă bună!
Topești puțin unt și pune pe tavă hârtie de copt ;) Eu l-am făcut de data asta în tava de tort și am pus brânză de vaci în loc de iaurt :) Aștept să-mi spui dacă îți place ! Pupici
ok :) tot asa fac si eu cu biscuiti si unt dar cand il tai si e rece din frigi biscuitii parca se dezlipesc de crema de branza si m-am gandit ca piscoturile poate stau mai bine , sigur iti spun cand o sa fac , dar asta va fi cand vine copilu acasa ;) pupici
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Eu l-am făcut de data asta în tava de tort și am pus brânză de vaci în loc de iaurt :)
Aștept să-mi spui dacă îți place ! Pupici
Arata supeeer bineeee!
Vă aștept la o felie, dar mai pe seară după ce îl ornez :)
Am pus rețeta , în caz că nu veți ajunge pe la noi ! ;)
Mulțumesc de aprecieri !