Am curățat, spălat și tăiat cartofii (mai mari). I-am Sărat, piperat, am adăugat verdețuri (majoran, oregano, pătrunjel, rozmarin) am turnat ulei de măsline și praf de usturoi și i-am dat la cuptorul preîncălzit.
cind coci cartofi mari trebuie sa ai diverse specii ...daca vrei poti vorbi - scrie lui david shurvell - pe youtube - el avea o afacere de cartofi copti care a prosperat pina a ajuns la t.v. ...deci omu stie exact - a fost in ROMANIA unde a vrut sa se stabilesca . il gasesti pe youtrube
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
cind coci cartofi mari trebuie sa ai diverse specii ...daca vrei poti vorbi - scrie lui david shurvell - pe youtube - el avea o afacere de cartofi copti care a prosperat pina a ajuns la t.v. ...deci omu stie exact - a fost in ROMANIA unde a vrut sa se stabilesca . il gasesti pe youtrube
ce iti sugeram eu este rafinament - david e smecher nu cred sa fi vindut mai iertin de 5 $ cartoful copt ..cu sos .
a fost cu mine in romania - unde a vrut sa ramina - asa ca nu te va refuza -
DAVID SHURVELL
pina atunci asculta
ALLAN SHURVEL ..muzica normanda -
o seara placuta - si arhaica