Cannelloni cu sos de Bolognese -1 ceapă -1 ardei gras -2 căței de usturoi -800 gr carne tocata -1 pachet de cannelloni ( macaroane cu o gaura mare) Am tocat ceapa, ardeiul și usturoiul mărunt le-am călit, am adăugat carnea și le-am fiert. La sfârșit am adăugat un sos pt Bolognese din plic. Am lăsat sosul să se răcească și cu el am umplut macaroanele cannelloni. Apoi le-am așezat frumos într-o tavă pkt cuptor și am pus deasupra bulion și brânză parmezan. Am acoperit tava cu folie de aluminiu și am dat la cuptor pentru 40 minute. Pofta bună!
2.11.2020
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: yasmin24
Mesaj:
yasmin24
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.