Peltea de gutui ,una din preferatele mele pentru clătitele americane.O prepar si eu doar ca la sfârșitul fierberii adaug zeama de la o jumătate lămâie ca și conservant.
Am 2 rețete :) cu zahăr gelifiant (kaufland) merge mai repede (pt astea ca mine care nu au multă experiență și nici răbdare) Anul trecut am făcut după rețeta veche și are o culoare mai frumoasă - e chiar cea din poză (anul acesta nu am avut timp să fac poze. Trebuie să merg în beci)
Cu zahar gelifiant nu am făcut dar cred ca orice rețetă am face produsul final este delicios. Anul acesta am făcut de mere și este la fel fără mari diferențe.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.