:)))) am fost la o petrecere, prietenul nostru a făcut 50 de ani și ne-a surprins cu “afumătoarea”! A ieșit un fel de friptură, dar in porție industrială ;)
afumatoarea este un fel de butoi - unde carnea se afuma - gustul vine de la calitatea fumului - romanii prefera catina de brad - dar in functie de cine iti vine , tu poti pune pe foc toti chilotii folositi ..plini cu balegar de oaie - nu glumesc ..asa se afuma - da gust - tigarilor de foi din cuba ...care sunt celebre pentru parfumul lor - adorate de americani ---bogati ...
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
romanii prefera catina de brad - dar in functie de cine iti vine , tu poti pune pe foc toti chilotii folositi ..plini cu balegar de oaie - nu glumesc ..asa se afuma - da gust - tigarilor de foi din cuba ...care sunt celebre pentru parfumul lor - adorate de americani ---bogati ...