Zemos ca piersicul, crocant ca mărul. Pulpa galben-aurie, aroma excelentă descrie acest fruct exotic, asiatic. Combinaţia perfectă între măr şi păr. Soi rezistent la boli. Perioada de coacere: sfârşit de august început de septembrie. Pomul este totodată şi decorativ prin florile albe şi frunzele strălucitoare.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Da ajung la coacere si este si excelent la gust.