302 poze   12475 vizite

Nashi sau parul-mar japonez

Zemos ca piersicul, crocant ca mărul. Pulpa galben-aurie, aroma excelentă descrie acest fruct exotic, asiatic. Combinaţia perfectă între măr şi păr. Soi rezistent la boli. Perioada de coacere: sfârşit de august început de septembrie. Pomul este totodată şi decorativ prin florile albe şi frunzele strălucitoare.

Comentarii album • 3
Siropdeartar 12 iunie 2018  
Arata suuper,am si eu unul plantat acu cativa ani,este plin de pere/mere! Sper sa ajunga la coacere!
Raportează
Siropdeartar 12 iunie 2018  
..ramurile tinere s-au umplut de paduchi verzi,am dat cu niste Mospilan,ca tot sunt joi japonez,poate decedeaza!
Raportează
veljarasadnik 12 iunie 2018  
Noi stropim preventiv .
Da ajung la coacere si este si excelent la gust.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.