4587 poze   180538 vizite

cateva vinuri

pacat ca pozele nu au calitatea macro adecvata
IMG_0818; un  adevarat  barolo
IMG_0818
IMG_0820; un  zinfandel  californian  de  prestigiu
IMG_0820
IMG_0821; noblete  de  valpolicella
IMG_0821
IMG_0823; chenin  blanc  de  pe  platforma  oceanica  a  africii de sud
IMG_0823
IMG_0825; un  pinot  noir  din  inima  alpilor  elvetieni
IMG_0825
IMG_0827; bordeaux  de  rotschild
IMG_0827
IMG_0828; cabernet  sauv. de calif.
IMG_0828
IMG_0831; tinto   de la  pivnita  san valero
IMG_0831
IMG_0833; frate  cu  barolo
IMG_0833
IMG_0836; cab. sauv. de lodi  , calif.
IMG_0836
IMG_0838; cab. sauv. din  valea  curico, chile
IMG_0838
IMG_0839; un  cab. din  pivnita  lui  stefan  cel  mare
IMG_0839

Comentarii album • 22
Matriximpact 27 decembrie 2022  
Superba colectie,Respecte.!
Raportează
vaumovi 18 decembrie 2017  
Succes!Inceputul e greu.
Raportează
Florina 18 decembrie 2017  
Superba colectie ! Si eu le colectionez , dar inca sunt la cele romanesti :-)
Raportează
FELICITA 5 iunie 2016  
Interesant album.O colectie frumoasa.
Raportează
vaumovi 5 iunie 2016  
multumesc!
Raportează
ioan26 3 octombrie 2015  
Impresionanta aceasta colectie! Bine ca ati avut inspiratia sa pozati fiecare "recipient" pina nu ati atentat la integritatea dopului! Atentie insa pt. ca semenea postari pot sa va atraga si invidia din partea unor neavizati! Felicitari!!!
Raportează
vaumovi 3 octombrie 2015  
multumesc , am redus mult , din lipsa conditiilor.Mai ales ca sant atat de diferite e greu sa mentii temperatura constanta la un volum mai mare.Am multe suporturi din plastic , daca va intereseaza le dau ieftin , nu le mai tin goale .Am pus si eu cativa butasi diferiti , dar nu a-mi place cum evolueaza , poate anul viitor se vede ceva mai bine.
Raportează
floralia 26 iunie 2015  
Daca toate-acestea fost-au consumate... :)))
Raportează
vaumovi 26 iunie 2015  
nu numai , astea sant doar o particica infima...Ce sa fac daca Bacchus ma delegat pe pamant...Stii ca si dr.ii recomanda de la un pahar pana la o lada pe zi!?
Raportează
floralia 26 iunie 2015  
Stiu, resveratrol autentic, bun la inima. Dar cred ca in loc de ,,lada” ai vrut sa scrii ,,butelie” Haha!
Raportează
floralia 16 iunie 2015  
Cu capsunata ai venit tarziu! Nu mai gasim fructe :(
Totusi, reteta ne-ai putea-o da, pt sezonul urmator.
Felicitari! Te credem ca a iesit delicioasa.
Raportează
vaumovi 16 iunie 2015  
secretul e ca iese mai buna din ultimile capsuni...Fac asta de multi ani , si am probat tot felul de combinatii.Nu e greu de facut , si nici costisitor.Se pun capsunii curati intr-un vas mare, in asa fel sa ramana mult spatiu liber.Zahar se pune dupa gustul propriu , eu pun , de pilda 1/1, dar se poate pune si mai putin sau mai mult , si tipul de zahar dorit , eu combin cu brun.Se lasa la un loc expus luminii , dar de preferat nu direct sub soare, pt. a permite omogenizarea aromei.Si , in functie de temperatura ambientala se lasa sa se dizolve zaharul , din a doua zi se amesteca din cand in cand.Dureaza 3, 4, sau pana la 5 zile , in mod normal , apoi se adauga alcool rafinat, tot dupa gust , de preferat nu prea mult , pt. a lasa aroma integrala, dandui o valoare finala de cca 18-20°.Ideal de degustat la temperatura mai joasa decat cea ambientala.Cel mai reusit a fost cel facut cu stroh ruhm , un rom din trestie de zahar de diferite tarii , dar e cam scump si nici nu prea se gaseste la noi , asa ca merge cu alcool , doar sa fie curat , nu anumite surogate...
Raportează
floralia 16 iunie 2015  
Multumesc! Chiar voi incerca. Stiu, cu alcoolul e o problema.
Raportează
vaumovi 24 iulie 2014  
multumesc , pacat ca expunerea e slaba
Raportează
Anca10 25 mai 2014  
extraordinara colectie!
Raportează
elyss 13 mai 2014  
Deosebit....
Raportează
urlateanu 27 februarie 2014  
ffr...
Raportează
MicrofermaSmardioasa 28 ianuarie 2014  
Frumoasa colecție, felicitari. Eu lucrez in domeniu.
Raportează
pascanvasile 28 ianuarie 2014  
aveti grija la tensiune!!!!
Raportează
valenttin 28 ianuarie 2014  
pofta buna! va-ti bucurat destul de colectie vizual,deajuns,bucurati-va celelalte simturi
Raportează
coltunvasile 26 ianuarie 2014  
da si mie o sticla doua
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.