4587 poze   180617 vizite

cateva vinuri

pacat ca pozele nu au calitatea macro adecvata
IMG_0856; barolo  , poarta  vantului
IMG_0856
IMG_0857; sp
IMG_0857
IMG_0858; cab. de  odobesti
IMG_0858
IMG_0859; steaua  sudului , poate  confluienta  a doua  oceane  ai  da  ce  are
IMG_0859
IMG_0861; un  alt  tip  de  lacrima  rosie  de  la  vezuviu
IMG_0861
IMG_0862; un  barolo  ce  rezista  mult  in timp
IMG_0862
IMG_0863; un  tokaj  usor
IMG_0863
IMG_0864; cred  ca  e  mai  mult  decat  tempranillo
IMG_0864
IMG_0865; recomandat  dupa  darul  nuntii
IMG_0865
IMG_0866; valencia  plina  de  licori
IMG_0866
IMG_0867; un cab. sauv. uitat  mai  mult  in  butoaie  de  stejar  , la  mendoza  arg.
IMG_0867
IMG_0868; carmel  extra fin  , cat  de   sensibil  si  ce  tare, evreii stiu  cu  siguranta  despre ce e vorba
IMG_0868

Comentarii album • 22
Matriximpact 27 decembrie 2022  
Superba colectie,Respecte.!
Raportează
vaumovi 18 decembrie 2017  
Succes!Inceputul e greu.
Raportează
Florina 18 decembrie 2017  
Superba colectie ! Si eu le colectionez , dar inca sunt la cele romanesti :-)
Raportează
FELICITA 5 iunie 2016  
Interesant album.O colectie frumoasa.
Raportează
vaumovi 5 iunie 2016  
multumesc!
Raportează
ioan26 3 octombrie 2015  
Impresionanta aceasta colectie! Bine ca ati avut inspiratia sa pozati fiecare "recipient" pina nu ati atentat la integritatea dopului! Atentie insa pt. ca semenea postari pot sa va atraga si invidia din partea unor neavizati! Felicitari!!!
Raportează
vaumovi 3 octombrie 2015  
multumesc , am redus mult , din lipsa conditiilor.Mai ales ca sant atat de diferite e greu sa mentii temperatura constanta la un volum mai mare.Am multe suporturi din plastic , daca va intereseaza le dau ieftin , nu le mai tin goale .Am pus si eu cativa butasi diferiti , dar nu a-mi place cum evolueaza , poate anul viitor se vede ceva mai bine.
Raportează
floralia 26 iunie 2015  
Daca toate-acestea fost-au consumate... :)))
Raportează
vaumovi 26 iunie 2015  
nu numai , astea sant doar o particica infima...Ce sa fac daca Bacchus ma delegat pe pamant...Stii ca si dr.ii recomanda de la un pahar pana la o lada pe zi!?
Raportează
floralia 26 iunie 2015  
Stiu, resveratrol autentic, bun la inima. Dar cred ca in loc de ,,lada” ai vrut sa scrii ,,butelie” Haha!
Raportează
floralia 16 iunie 2015  
Cu capsunata ai venit tarziu! Nu mai gasim fructe :(
Totusi, reteta ne-ai putea-o da, pt sezonul urmator.
Felicitari! Te credem ca a iesit delicioasa.
Raportează
vaumovi 16 iunie 2015  
secretul e ca iese mai buna din ultimile capsuni...Fac asta de multi ani , si am probat tot felul de combinatii.Nu e greu de facut , si nici costisitor.Se pun capsunii curati intr-un vas mare, in asa fel sa ramana mult spatiu liber.Zahar se pune dupa gustul propriu , eu pun , de pilda 1/1, dar se poate pune si mai putin sau mai mult , si tipul de zahar dorit , eu combin cu brun.Se lasa la un loc expus luminii , dar de preferat nu direct sub soare, pt. a permite omogenizarea aromei.Si , in functie de temperatura ambientala se lasa sa se dizolve zaharul , din a doua zi se amesteca din cand in cand.Dureaza 3, 4, sau pana la 5 zile , in mod normal , apoi se adauga alcool rafinat, tot dupa gust , de preferat nu prea mult , pt. a lasa aroma integrala, dandui o valoare finala de cca 18-20°.Ideal de degustat la temperatura mai joasa decat cea ambientala.Cel mai reusit a fost cel facut cu stroh ruhm , un rom din trestie de zahar de diferite tarii , dar e cam scump si nici nu prea se gaseste la noi , asa ca merge cu alcool , doar sa fie curat , nu anumite surogate...
Raportează
floralia 16 iunie 2015  
Multumesc! Chiar voi incerca. Stiu, cu alcoolul e o problema.
Raportează
vaumovi 24 iulie 2014  
multumesc , pacat ca expunerea e slaba
Raportează
Anca10 25 mai 2014  
extraordinara colectie!
Raportează
elyss 13 mai 2014  
Deosebit....
Raportează
urlateanu 27 februarie 2014  
ffr...
Raportează
MicrofermaSmardioasa 28 ianuarie 2014  
Frumoasa colecție, felicitari. Eu lucrez in domeniu.
Raportează
pascanvasile 28 ianuarie 2014  
aveti grija la tensiune!!!!
Raportează
valenttin 28 ianuarie 2014  
pofta buna! va-ti bucurat destul de colectie vizual,deajuns,bucurati-va celelalte simturi
Raportează
coltunvasile 26 ianuarie 2014  
da si mie o sticla doua
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.