Cristalizarea mierii este un proces natural. Intodeauna sa cumparati miere cristalizata asta va ofera siguranta ca mierea este naturala.
Cand cristalizeaza miere trebuie sa fie ca o pasta fina sa se topeasca in gura. Daca este cristalizata si este tare ca abea puteti lua cu lingura si trebuie sa il spargeti i uscat inseamna ca are adaos de zahar sau alte adaosuri dulci.
Da stiu multa lume spune acest lucru, ce sa le faci. Unele sortimente de miere nu cristalizeaza din cauza ca ea a fost incalzita la peste 40 grade ca sa se mentine in stare lichida ,dar cand faci chestia asta ca o incalzesti peste 40 grade deja mierea pierde toate propietatile benefice pe care ar trebui sa le aibe asupra corpului, mai ramane ceva bun in el dar foarte putin. In ceai ,cafea , lapte , mierea nu se pune cand este fierbinte CEL MAI RECOMANDAT ESTE SA FIE LA TEMPERATURA CAMEREI CEAIUL LAPTELE SI CAFEAUA.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Cand cristalizeaza miere trebuie sa fie ca o pasta fina sa se topeasca in gura. Daca este cristalizata si este tare ca abea puteti lua cu lingura si trebuie sa il spargeti i uscat inseamna ca are adaos de zahar sau alte adaosuri dulci.