– planta de 25-30 cm , in ghiveci de 2 sau 3 litri , etichetata si insotita de un ghid de plantare si ingrijire – fructe maro foarte dulci , de 40 grame , cu pulpa rosiatica, excelente atat pentru consumul in stare proaspata cat si in dulceturi – este soiul romanesc cel mai rezistent la ger – fructifica in mai putin de un an, inclusiv in ghiveci – epoca de coacere : de la jumatatea lunii iulie pana in octombrie
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.