Nici in poze sa nu-l mai vad! M-am saturat, mai am de vreo sase oameni de coasa la un neam care nu mai face si gata:(. Termin la un cap si incep in partea cealalta cu otava nu peste mult timp. Nu vrei vreo arenda?:)) dau gratis si vin sa te ajut sa il si faci:)
:)))
L-au gatat si la mine desi eu anu' asta am absentat total din motive obiective.
Acu' sa vedem otava desi, pana atunci, avem prunele de adunat si-s potop.
Oameni harnici. Otava a cam pierit in ultima perioada, nu stiu zau pt 40 de oi sa zic ca se aduna cam din ce se vede acum .
Sunteti norocosi ca aveti fructe, la noi nici un fel de fruct nu avem in zona. Anul trecut au fost prune cum de multi ani nu au mai rezistat.
Se fac si de vanzare?
La peste 80 de ani (cum iti mai spuneam) bunica-miu si inclusiv bunica-mea (ceva mai "tanara") cosesc cum nu o fac altii la 30 de ani. Nu glumesc! De altfel bunica-mea spre exemplu este stiuta de tot satul pt. cat de bine coseste si ce rezistenta are la coasa.
Prunele se fac si de vanzare cu siguranta. Nu la noi (ca nu vindem nimic ci le "alcoolizam" pe toate) insa pe la altii sigur vor fi.
Te cred, sa fie sanatosi, de lasat stiu ca nu se vor lasa ca asa sunt muntenii. Daca le ei munca si animalele atunci se imbolnavesc. Si bunica la 86 vine la fan pe deal sa lucreze si e iute aproape ca unul de jumatea varstei, nu ii place sa ii spui sa stea.
Cum nu se fac pe aici posibil sa trecem prin zona Db, tot pt "licoare" desigur. Cam cat mai dureaza pana sunt coapte?
Asa-i, fara animale nu mai sunt ei. Strabunica-miu avea 96 ani si inca tinea in curte cateva gaini si cainele.
Nu stiu exact cam cat mai au pana se coc. Depinde mult de vreme. Daca vrei insa iti pot spune cand ne vom apuca noi de adunat deci cand sunt gata coapte.
Noi la cate prostii mancam din magazine, nu mai apucam varsta aia sau cel putin nu in starea cum sunt ei.
As fi recunoscator, daca mi-ai putea spune.
Pe acolo nu umbla ursul, pe la noi cel putin pana acum o luna toti care umblam pe deal il vedeam. Sau ziua treceau prin gospodarii sau intrau in holuri dupa gaini speriate:))
Umbla si pe la noi bata-i-ar norocul ca doar i-a vazut toata lumea la stiri in anii trecuti.
Anu' asta insa paca sunt mai cuminti.
Te anunt fara nici o problema.
Primul si cel mai important lucru pe care il apreciez este ca ati ales un mascul corect.
Capul cainelui este unul tipic romanesc fara exagerari inutile (buze mari, comisuri cazute, stop excesiv pronuntat, urechi lungi etc).
Apoi restul, par cu textura buna (atat cat pot vedea in poze si filmare insa suny convins ca asa este), membre corecte etc.
Nu fac eu acum arbitraj insa imi place masculul.
Despre cateaua ta ti-am spus mai de mult ca imi place (de fapt mi-a placut cel mai mult dintre cele 3 femele din acel cuib).
Corecte precizarile si in egala masura a contat si temperamentul. E un mascul armonios, fara exagerari de vreun fel.
Rezultatele montei sunt pe masura, acum asteptam sa creasca cateii sa se vada mai bine.
Stiu perfect cum este.
Din ultimul cuib de Corbi inca am in curte un mascul care ar trebui sa plece saptamana asta si nu ma pot desparti de el.
Dar .... unde sa-l mai tin si p-asta?
:)
Multumesc, apreciez!
Deasemena si dvs. aveti animale frumoase.
Trebuie sa muncim si sa tinem la ele oriunde le-am creste, desi apar piedici mereu.
Spor!
Mai face cineva pe la voi bate?
Da', d-alea adevarate (lemn de esenta, pregatirea lemnului etc.) nu bete cu gamalie.
Intreb pt. ca as cumpara si eu una.
Da sa iti spun sincer nici nu am auzit sau sa fi auzit de ceva mester pe aici candva. Cate-o bata isi mai face unul altul care-i dibaci fiecare dupa talent dar pentru el, dar cel mai des bete facute din crengi:).
Asta din poza e facuta de mine "ca la carte", la desen mai am de evoluat, la a doua bata a iesit mai fain(trebuie sa mai caut motive romanesti care ar merge).
Asa este fara munca nimic nu ar mai fi cum vrem noi. Spor la treaba si succes in tot ce doriti sa realizati! Sanatate si liniste sufleteasca va doresc!
Suntem norocosi sa traim in zona asta deosebita, care fara munca nu ar mai arata si fi la fel. Branul nu inseamna neaparat castelul Bran, el este cunoscut ca fiind si o zona montana cu traditie de crescatori de oi.
Foarte bine se inteleg, se joaca, se indeamna la latrat...
Multumesc, e o catelusa super si pe viitor sigur va fi cel putin la fel.
La multi ani si multa sanatate!
Atunci bine am facut pt. ca ceea ce se vede in aceste ultime poze este foarte frumos si interesant.
Brahmele mestecanii (cele negre cu lantete - pene pe gat argintii) de unde provin?
In orice caz pt mine si fam. mea sunt niste gaini foarte bune(dpdv al prod. cat si aspect). Era fain de prindeam si o conchina(sper sa nu gresesc) care era super, de au culoarea aceea cenusie/mov deschis fara variatii de alte culori, cum era o cloca dar nu s-a inimerit vreun ou sa fie si de la ea
Cel mai important este sa-ti placa atunci cand le privesti si, de asemenea, sa-ti fie si de folos (carne si oua).
Daca toate acestea sunt indeplinite atunci totul este ok.
Sa-ti fie sanatoase si sa scoti mereu pui frumosi cu ele!
Foarte frumoasă gospodărie ai. Frumoase și oițele. La noi nu mai sunt țigăi.Cei mai bătrâni care le-au prin pe la C.A.P. spun că sunt foarte mâncăcioase și mieii sunt îndesați la carne și grei. Acum vreo 12-13 ani aveam și eu una și îmi aduc aminte că era tare mâncăcioasă și bună de lapte.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.