Ingrediente: - 250 gr de iaurt - 1 ou - 1 lingura de ulei - 1 lingurita de sare (daca se fac pt adulti) - 370 gr de faina - 1 lingura praf de copt
Mod de preparare:
Se amesteca bine toate ingredientele cu o spatula pana se formeaza aluatul. Dupa care il transferam pe blatul de lucru si il framantam bine cateva minute (daca e cazu se mai adauga putina faina). Dupa ce totul e frumos inchegat se da forma de bagheta lunguiata si se portioneaza. Se fac mingiute mici pe care le facem tip lipii cu ajutorul sucitorului. Se coc in tigaie antiaderenta sub capac la foc mic pana sunt gata, in functie de grosimiea ce o au.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.