30g fulgi de ovăz copți (ulterior măcinați) 50g caju măcinat 50g seminte de dovleac râșnite 50g nuci braziliene măcinate 1 linguriță chia râșnită 1 linguriță semințe de in râșnite 2 linguri pastă de curmale 3 linguri ulei de cocos lichid 2 linguri unt din semințe de dovleac un praf pudră de vanilie 4 linguri carob (2 pentru compoziție și 2 pentru topping) Amestecăm toate ingredientele până formăm o compoziție compactă, ce poate fi modelată (la nevoie mai putem adauga puțin ulei de cocos).
Formăm biluțe pe care le rostogolim prin carob. Și gata! Poftă bună!
P.S. Toate semințele și nucile se hidratează în prealabil.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.