Toamna! Castane! Si un fan terciuri! Rezultatul? Un terci castanos!. Extrem de iubit de catre piciul meu
Ingrediente:
200 ml lapte animal sau vegetal (eu am folosit lapte de cocos) 5-6 castane branza animala/vegetala/smantana vegetala (am folosit smantana de caju Nuts for Nuts) scortisoara Cum am procedat:
castanele le-am avut coapte, din seara precedenta. Asa ca, dimineata am pus la fiert 5-6 bucati in 200 ml lapte, timp de ~5’. In cazul in care scade laptele, puteti sa mai completati. am mixat castanele impreuna cu laptele in care au fiert, rezultatul fiind o compozitie cremoasa. laptele castanos obtinut l-am pus din nou pe aragaz impreuna cu 3-4 lg de fulgi de ovaz. In ~4’, fulgii au fost preparati termic terciul castanos l-am servit cu smantana de caju si scortisoara
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.