Blat: 200g faina migdale 50g faina cocos 2 lg ulei de cocos (topit) 2 oua
Am amestecat toate de mai sus si am impachetat cu folie. A stat la frigider pana am pregatit umplutura.
Umplutura: 5 mere rase pe razatoarea mare scortisoara O mana de nuci maruntite bine Am pus merele rase in strecuratoare si le-am presat bine de cateva ori inainte sa pun peste ele nuca si scortisoara, sa elimin excesul de zeama.
Aluatul l-am intins cu mana intr-o forma de tarta (cu sucitorul nu merge, se sfarama) si am intepat din loc in loc. Am dat la cuptor pentru 12 minute, 180 grade cu ventilatie. Apoi am pus si umplutura si am mai dat la cuptor pentru 25-30 minute. Am servit-o rece, pudrata cu faina de cocos.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.