Am "reciclat" tocanita de ciuperci cu ardei copt servita ieri ca si cina intr-un pranz delicios sub forma de tarta pufoasa cu carnita de pui
Ingrediente pentru tocanita: - 1 ardei rosu copt, curatat si taiat cubulete - 2 ciuperci mari curatate si taiate marunt - 1/2 ceapa mica - unt - 1 rosie decojita si blenduita - cimbru, busuioc, rozmarin sau condimente dupa bunul plac
In plus pt a face tarta am folosit: - 1 ou - 3 linguri pline de carne de pui fiarta si maruntita. - drojdie inactiva
Mod de preparare tocanita: Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga putina apa si se pune ceapa tocata la inabusit, se adauga apoi ciupercile si se mi adauga apa dupa caz, se lasa si ele putin la inabusit dupa care se adauga ardeiul copt cubulete, rosia blenduita, condimentele si le mai lasam la foc mic pana se face un sos minunat
Pentru tarta eu am folosit ce mi-a mai ramas din tocanita, am adaugat si carnita de pui maruntita, fulgii de drojdie inactiva si am pus oul batut peste toata compozitia amestecand bine. Am dat la cuptor la 180 de grade pt aprox 20 minute.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.