Ingrediente: - un dovlecel mic - 1 morcov mic - 1/2 pastarnac mic - o bucatica de telina pt gust - putin ulei de masline - 1 ceapa mica - 2 linguri de smantana dolofana (grasa) - patrunjel proaspat tocat - condimente la alegere
Se curata legumele si se taie cubulete mici, dovlecelul l-am dat pe razatoare. Intr-o craticioara punem putin ulei, punem legumele mai putin dovlecelul si acoperim cu apa si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape gata adaugam si dovlecelul si mai lasam sa fiarba cateva minute. Luam cu polonicul putina zeama si turnam peste smantana, amestecam bine sa aducem astfel si samantana la temp supei, apoi turnam totul inapoi in oala si lasam pana vedem ca ar da iar in clocot, oprim focul, adaugam patrunjel taiat proaspat si alte condimente daca dorim si lasam cateva minute acoperit cu capac.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.