1 tija groasa praz (partea alba)8 cartofi mici-medii3 catei usturoi1/2 dovlecel2 lg ulei de masline extravirgin200 ml smantana lichida fara caraghenan
Cum am procedat:
am curatat legumele si le-am taiat bucati dupa care le-am pus la fiertodata fierte, am scurs apa (am pastrat o parte pentru a regla consistenta supei in caz de nevoie)
am pus usturoiul, uleiul si smantana, 50 ml de apa si am pasat supa
am repus-o pe foc cateva minute pana a dat intr-un clocotam servit cu paine prajita, patrunjel si fulgi de drojdie inactiva
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.