Supa crema de linte cartof dulce fenicul si portocala
Ingrediente (4 persoane):
2 cepe esalot 2 catei usturoi 2 lg ulei de masline extravirgin 500 gr cartof dulce 100 gr linte rosie hidratata 100 gr fenicul (planta, nu seminte, cele din urma sunt neurotoxice pentru copilasi si nerecomandate in alaptare) 700 ml apa 1 lg bulion rosii fara sare sucul de la doua portocale (am folosit portocale rosii) putina boia dulce
Cum am procedat:
ceapa si usturoiul tocate le-am inabusit in putina apa si uleiul de maslineam adaugat cartofii dulci si feniculul bucatele si lintea si am acoperit cu apadupa cateva minute, am adaugat sucul de portocala, boiaua, bulionul si am lasat la foc mediu sa se gateasca cam 15-20’odata gatite legumele, am lasat 5’ sa se racoreasca si am pasat supaam servit supa cu crutoane
Puteti servi supa si cu smantana, bineinteles. Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.